Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, ATAC la PSD: Este un partid retrograd, care nu înțelege sistemul democratic. Trebuie să se trezească sau va dispărea din istorie

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Moderatorul TV Rareș Bogdan susține că PSD este un partid retrograd, care nu înțelege sistemul democratic, avertizând că ar putea dispărea din istorie.

"PSD dovedește în continuare că este un partid retrograd, care nu înțelege sistemul democratic și care încearcă, cu fiecare zi ce trece, să transforme România într-o autocrație. Probabil au nostalgia partidului unic, de pe vremea străbunicilor, bunicilor și părinților lor, și își închipuie că pot să facă orice. Eu îi informez că societatea civilă din România s-a trezit, că există presă internațională independentă și există cel puțin câteva partide în România, începând cu PNL și continuând cu USR, PMP și platforma lui Dacian Cioloș, care se vor opune cu toate forțele transformării României într-o autocrație. Epoca partidului unic a trecut. PSD trebuie să se trezească sau va dispărea din istorie. Să se uite la ultimul sondaj de opinie și să se gândească cum au reușit să ajungă într-un an și jumătate de la scorul de 46% la 25% în opțiunile electorale", a spus Rareş Bogdan, potrivit realitatea.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.