Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Coșmarul se va sfârși pe 10 octombrie! Am verificat personal semnăturile și sunt sigur că Guvernul Dăncilă va deveni istorie!

facebook.com
Rareș Bogdan

Liberalii sunt siguri că Moțiunea de cenzură trece. Anunțul a fost făcut de europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, aflat într-un turneu electoral printre românii din Grecia. Cu ocazia întâlnirii de la Atena el le-a spus celor prezenți că a numărat personal listele cu semnături ale parlamentarilor pentru Moțiunea de cenzură care va fi depusă în zilele următoare la Parlament. În context Rareș Bogdan că viitorul guvern va fi unul liberal.

Vezi și: Celebrul economist Joseph Stiglitz: NU va veni o criză clasică. Vor fi falimente în serie

”Avem un guvern plin de sfertodocți, oameni pe care nu ați avea curaj să îi puneți să vă păzească plasele cu zarzavat luate de la piață pentru vă fură, pleacă cu ele. Pe de o parte sunt hoți, pe de o parte sunt analfabeți, analfabeți funcționali și asta e dureror pentru o țară care a dat valori uluitoare.

Asta a dus la ceva extrem de dureros, la un coșmar, un coșmar care se va sfârși pe 10 octombrie. Poimâine colegii mei vor depune moțiunea de cenzură în Parlament și eu cred pentru prima dată în ultimii 3 ani de zile că această moțiune de cenzura va trece și că Guvernul Dăncilă va fi istorie pe data de 11 octombrie. Asta e credința mea. Ieri am stat cu președintele Orban și ne-am uitat pe semnături, pe nume și cred că... așa cum am văzut eu nu cred că Guvernul Dăncilă mai scapă, va fi trimis la lada de gunoi a istoriei.

Ulterior să vedem dacă vom reuși să impunem un guvern liberal. Nu ne e frică, spre deosebire de alții din Opoziție nouă nu ne e frică. S-ar putea să pierdem ceva la nivel de imagine pentru că sunt lucruri, sunt frici ascunse, ca atunci când cumperi o casă și vezi că un perete stă să cadă sau că instalațiile electrice nu mai merg. Așa-i și România azi - s-ar putea ca atunci când ajungem și facem auditul situația să fie mult mai gravă decât o știm noi astăzi.” le-a spus Rareș Bogdan românilor din Grecia.

Amintim că președintele PNL a anunțat zilele trecute că numărul semnăturilor strânse sunt suficiente pentru adoptarea moțiunii de cenzură. Documentul ar fi semnat de parlamentii PNL, USR, PMP, UDMR, ALDE, Pro România și o parte din deputații Grupului Minorităților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.