Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan dezvăluie culisele episodului delicat de la Cotroceni și anunță că PNL a sărit de 30% în sondaje

rares bogdan orban pnl

Rareș Bogdan a explicat luni, pentru STIRIPESURSE.RO, despre absenta sa de la intalnirea de joia trecuta de la Palatul Cotroceni, că a discutat cu presedintele PNL Ludovic Orban pe aceasta tema si ca situatia s-a lamurit. Rares Bogdan spune ca tot ce vrea este sa nu-i dezamageasca pe oamenii care l-au votat la europarlamentare.

STIRIPESURSE.RO: V-ati suparat ca nu ati fost invitat la Palatul Cotroceni?

  • RARES BOGDAN: Nu, am avut o discutie cu presedintele PNL. Am lamurit cu Ludovic Orban, mi-a spus 'Rares, nu a fost o chestiune de negociere, a fost o chestiune de reprezentare'. Am lamurit acest lucru pe parcursul unei discutii de doua ore la o masa pe care am luat-o impreuna vineri dupa-amiaza. Nu sunt nici suparat, nici jignit de asta.
  • Eu vreau doar ca voturile care au venit si stiu foarte bine din masuratori si din reactii ca au venit si datorita prezentei mele pe lista, si nu putine procente ci destul de multe, eu nu vreau pentru mine, nu am un orgoliu personal, dar vreau ca oamenii care au votat si care stiu ca trebuie sa fie reprezentati si care si-au pus anumite sperante prin intermediul persoanei mele si a votului pe care mi l-au acordat mie pe lista PNL sa nu se simta dezamagiti si de aceea poate reactia mea a fost ceva mai critica
  • Sunt convins ca experienta lui Ludovic, care este ceva mai ampla in jocul politic si impetuozitatea mea se vor impleti in asa fel incat sa putem sa fim castigatori in cele din urma.
  • In cele doua sondaje post-alegeri apare ca PNL a avut o prezenta consistenta, avem peste 30 de procente, intr-un sondaj avem 30%, in altul avem 32% deci clar ca PNL a luat bonusul de invingator.

Citește și: Rareș Bogdan, către greii PNL: Greșim dacă ne gândim că pierdem prin intrarea la guvernare. Avem 214 voturi garantate. Nu am intrat în PNL să-l salvez pe Orban .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.