Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, epistolă către Klaus Iohannis: Era să facem apoplexie! Ne doare inima! Rău!

klaus ioahnnis rares bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan îi transmite un mesaj public președintelui Klaus Iohannis în care îi spune că înțelege gestul politic de a desemna un premier PSD, dar îi arată că anunțul ar fi trebuit de un mesaj către către susținători prin care să le explice că nu a avut de ales.

Citește și: ALERTĂ - Președintele PSD Neamț a fost REȚINUT de DNA

”Presedintele Romaniei a actionat constitutional impecabil, a procedat corect DAR totusi unde a gresit si mai ales de ce. ANALIZA

Din punct de vedere constituțional, președintele României a fost impecabil. Regula este clară: vorbești cu partidele, vezi ce premieri propun, dacă au majoritate. PNL nu a făcut nicio propunere, s-a dus la președinte cu mâna în fund și a așteptat alegeri anticipate. USR la fel. De unde, de la Duhul Sfânt?

Unde a greșit, totuși, Klaus Iohannis? A greșit că a uitat de noi, cei care era să facem apoplexie. Nu ne-a respectat sentimentele. Trebuia să spună că îi vine să-și dea foc, dar că nu are ce face. Trebuia să spună că îi este rușine că trebuie să semneze un asemenea decret, că România reală nu se poate mulțumi cu România penală. Trebuia să se dezică ferm, încă o data, de grupul infracțional organizat. Să nu fie mut ca o lebădă! Să de dea satisfacție și nouă, căci acum ne doare inima! Rău! 
Trebuia sa arate in ce situatie au adus Dragnea si ai lui Romania, dupa 13 luni de guvernare iresponsabila si abuziva. Asta e tot ce ii reprosez Presedintelui. Ca nu le-a tras un perdaf iresponsabililor din ciuma rosie care si-au batut joc de romani si de Romania, inclusiv de votantii lor. 
Asta nu inseamna ca ne dezicem de Presedintele nostru. Nu, il vom sustine in continuare cu si mai mare tarie. Numai ca votantii si militantii dreptei nu sunt aplaudaci fara creier, in asta consta unicitatea oamenilor Dreptei, ei sunt liberi si au un spirit critic autentic, insa sunt intotdeauna de buna credinta! Deci, sa fie clar, SUSTIN cu tarie Klaus Iohannis dar imi permit sa atrag atentia cu decenta si buna credinta cand greseste Domnia Sa sau ...consilierii cei fricosi! Daca Presedintele le explica ca sunt si iresponsabili, si prosti, si ticalosi va asigur ca reactia unanima era de sustinere si mai ales intelegere a situatiei”, arată Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.