Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, interviu la România TV: Dacă Iohannis nu mai vrea să candideze, să spună. Kovesi îi poate lua locul

Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan de la Realitatea TV a oferit un interviu spumos în direct la România TV. Jurnalistul a trimis un avertisment dur către Klaus Iohannis şi a anunţat că dacă actualul şef al statului nu ai vrea să candideze, dreapta politică are cu cine să meargă în alegerile prezidenţiale. Acesta spune că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi poate fi o opţiune foarte bună de înlocuire a lui Klaus Iohannis.

Citește și: Premierul interimar „ANULEAZĂ” decizia lui Mihai Tudose! Cine a fost repus în drepturi de către Mihai Fifor

"Am rămas un susţinător al lui Klaus Iohannis, dar nu înseamnă că trebuie să fim aplaudaci. Când greşeşte, trebuie să îi atragem atenţia. Trebuia să facă o analiză cruntă despre ce a însemnat un an şi o lună cu PSD la conducere. Ne-a şocat prin modalitatea în care a anunţat opţiunea în sine. A jucat în limitele Constituţiei, dar se aştepta altceva. Am văzut acelaşi lucru. Asta nu înseamnă că ne-am dezis de Klaus Iohannis. Comunicarea a fost defectuoasă. Putea să fie un altfel de mesaj. Putea să spună că a fost nevoit să ia o astfel de decizie. Dacă nu mai vrea să intre în coliziune cu PSD sau dacă nu mai vrea să candideze sunt şi alte opţiuni. Sper să nu facă vreun pact cu PSD. În cazul în care nu va candida sunt şi alte opţiuni în zona dreptei. Cel mai potrivit ar fi, dacă nu va candida Klaus Iohannis,  Emil Hurezeanu, Dacian Cioloş sau Laura Codruţa Kovesi", spune Rareş Bogdan, care neagă o relaţie apropiată cu şeful statului.

Citește și: Omenirea se CUTREMURĂ! Ce fel de arme vor să dezvolte americanii

"Nu mi-am băut cafeaua la Palatul Cotroceni şi nu am mai ajuns acolo din februarie 2015 când i-am luat un interviu", a încheiat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.