Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan lansează un avertisment NEGRU pentru România: 'Aici va duce Dragnea această țară în cazul în care noi vom rămâne pasivi'

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

În Ungaria, au intrat în vigoare, ieri, noi reglementări privind organizarea manifestaţiilor. Astfel, poliţia le va putea interzice, dacă va considera că ele periclitează siguranţa sau ordinea publică, ori aduc atingere drepturilor şi libertăţilor altora. Realizatorul Realitatea Tv Rareș Bogdan a reacționat, avertizând într-o postare pe Facebook că Liviu Dragnea este dispus să ducă România în aceeași direcție.

„Aici vreti voi sa ajungem? 
Noi, cu siguranta NU, ei cu siguranta DA. Liviu Dragnea si ai sai penduleaza intre doua modele, cel al Ungariei lui Orban si cel al Turciei lui Erdogan. Calitatea vietii compromisa incredibil in ultimii doi ani. Sigur, se va putea trai, doar si in Romania lui Ceausescu se putea... Libertatile sunt pentru multi un moft al celor carcotasi... Votantii PSD nu au nevoie de libertati, pentru ei adevarul unic rostit de megafoanele finantate de putere este suficient si incontestabil. Va rog sa va ganditi cum ar fi aratat ziua si adevarul unui 10 august fara RealitateaTv... si cateva alte portaluri independente de stiri, plus o singura alta televiziune din cinci!
Aici va duce Dragnea aceasta tara in cazul in care noi vom ramane pasivi si vom prefera tacerea complice.”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.