Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Lavinia Șandru este ȘOCATĂ!

rares bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan sare în apărarea colegei sale de la Realitatea TV și arată că aceasta nu are nicio legătură directă cu Darius Vâlcov și a explicat că cei doi nu mai au o relație în adevăratul sens al cuvântului de 5-6 ani de zile.

”O să facem analiza colecției de artă a lui Darius Vâlcov, care este o surpriză incredibilă inclusiv pentru Lavinia Șandru, ca să n-o mai înjurați pe Lavinia! Lăsați-o în pace! Fata are cu el ce aveți dvs. cu el de vreo 5 ani!

Au un copil împreună. Sunt mulți care au copii împreună, cam asta este relația lor, un copil. În rest, de unde să știe fata că lui îi plăcea atât de mult arta sau că îi plăceau atât de mult cimitirele? Că era mai morbid în gusturi, așa? Oamenii ăștia vorbesc la Crăciun, la Paște și când se mai gândește să îi dea fetei ăleia, care are o vârstă frumoasă, care sper să nu simtă acest șoc prin care trece! În rest, lăsați-o în pace!

Sunt ultimul care să o apăr. Nu o apăr că sunt bărbat și ea femeie sau că e colega mea știți bine, m-am enervat la întrebarea cu Cernăuți de am înnebunit și am certat-o (…) Dar fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! N-ați văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viața omului? A, că ea și-a asumat că e tatăl fetiței? Foarte frumos gest, excepțional din partea ei!

Acum n-o s-o dăm afară pe Lavinia sau oamenii ăștia care conduc postul, care sunt acționari, n-o s-o dea afară pentru că a fost căsătorită cu omul ăsta și că au o fetiță împreună.

Credeți-mă, i-am văzut și astăzi fața! Află atât de multe lucruri despre Darius Vâlcov, încât până și ea este șocată, ca să nu mai vorbim noi. Eu sunt de-a dreptul șocat!”, a declarat Rareș Bogdan, în emisiunea ”Jocuri de Putere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.