Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: 'Le recomand celor pe care Tăriceanu i-a făcut naziști și fasciști să declanșeze războiul civil al pamperșilor'

Rareș Bogdan

Poate că unii ar acuza o selecție de poze cu mămici, tătici și bebeluși protestând pașnic în Piața Victoriei o chestiune de jurnalism ce speculează emoțional. Tocmai de aceea, trebuie integrat în contextul mai larg, al declarațiilor lui Tăriceanu, care a spus că protestatarii din Piața Victoriei sunt "fasciști și naziști" (cu siguranță că nu deține diferența semantică dintre cei doi termeni) și că aceștia sunt pe cale să declanșeze un război civil. Deși această diferență nu e esențială, a folosi acești termeni la adresa unei mulțimi care conține mame, tați și bebeluși e cel puțin năstrușnică.

"Războiul civil al pamperșilor", a comentat Rareș Bogdan în debutul emisiunii sale de pe Realitatea tv. "Cum ar fi ca mămicile care vin cu acești copii la proteste, să aducă și pamperșii din ultimele două-trei zile? Le zic eu o locație unde să-i arunce, un bulevard frumos, unul dintre cele mai frumoase bulevarde din București, făcut, culmea, de un rus, un țarist, care s-a dus la niște boieri, nooi acum le-am spune baroni și nu e-a cerut bani sau alte foloase, le-a cerut doar ca, atâta timp cât va exista Bucureștiul, acest bulevard să-i poarte numele. Acest țarist, străin de România, a fost primul care a gândit planurile de sistematizare a Bucureștiului! Ei bine, pe artera aia frumoasă ar merita să aduceți pamperșii bebelușilor dvs!", a conchis Rareș Bogdan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.