Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan o taxează pe Carmen Dan, după atacul la adresa procurorilor: Tupeu maxim! Obrăznicie!

www.realitatea.net
Rareș Bogdan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, consideră că ancheta Parchetului General împotriva jandarmilor este o încercare de intimidare a instituției Jandarmeriei. Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat dur la aceste declarații și a spus că ministrul de Interne dă dovadă de ”tupeu maxim și obrăznicie”.

Citește și: Liviu Dragnea face anunţul aşteptat: Mutarea care ar putea lovi în plin Realitatea TV

"Este clar o încercare de intimidare a instituției. Mă adresez tuturor jandarmilor. Sper să rămână consecvenți principiului de a apăra și aplica legea, pentru că asta trebuie să facă jandarmeria. În ceea ce privește punerile sub acuzare. Statutul cadrelor militare spune clar când sunt puși la dispoziție adică atunci când sunt trimiși în judecată”, a declarat Carmen Dan.

La auzul acestor vorbe, Rareş Bogdan a reacţionat furtunos.

"Tupeu maxim. Obrăznicie. Lipsă de realism. O lume paralelă. Când infractorii fac legea în statul român", a postat Rareş Bogdan.

Acuzațiile care li se aduc responsabililor pentru intervenția brutală a forțelor de ordine la mitingul din 10 august sunt grave. Maiorul Laurențiu Cazan, cel care a comandat acțiunea jandarmilor din 10 august, este acuzat de Parchet că a emis ordinul de evacuare a pieței în mod ilegal.

Mai mult, spune Parchetul, Cazan ar fi cerut falsificarea orei la care prefectul municipiului Bucureşti a aprobat intervenţia în forţă pentru restabilirea ordinii publice în Piaţa Victoriei și ulterior a determinat folosirea Jurnalului Acţiunilor Operative ca dovadă a modului legal în care s-ar fi desfăşurat intervenţia în forţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.