Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan preia conducerea ziarului 'România Liberă'

rares-bogdan

Rareş Bogdan va prelua conducerea editorială a cotidianului România Liberă cel mai probabil de la 1 februarie, urmând să fie director al publicaţiei şi intenţionând să relanseze ziarul, după cum a declarat acesta pentru Mediafax.

"Foarte probabil din 1 februarie voi prelua acolo lucrurile pe parte editorială. Voi fi directorul ziarului pe formula veche în care a fost şi Paler, a fost şi Băcanu, a fost şi Hurezeanu", a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că acesta este un proiect personal şi nu are nicio legătură cu Realitatea Media, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, la care Rareş Bogdan realizează emisiunea "Jocuri de Putere".

Rareş Bogdan va rămâne şi la Realitatea TV, unde realizează emisiunea "Jocuri de Putere", dar plănuieşte şi o relansare a ziarului România Liberă, a cărui conducere editorială urmează să o preia.

Acesta a mai spus că va continua să realizeze şi emisiunea sa de la radio, care este difuzată în fiecare vineri, între orele 13.00-15.00, la Realitatea FM. În plus, începând de vineri, emisiunea lui Rareş Bogdan de la Realitatea FM va fi preluată şi difuzată şi de alte radiouri din ţară. "16 radiouri preiau de vinerea asta emisiunea, pentru că Realitatea FM nu are peste tot în ţară frecvenţe", a mai spus Rareş Bogdan.

În luna noiembrie, jurnalistul Dan Turturică, redactorul-şef al cotidianului România Liberă, a decis să părăsească această publicaţie la care a lucrat în ultimii opt ani. Totodată, doi dintre redactorii-şefi adjuncţi ai România Liberă, respectiv Gabriel Bejan şi Laurenţiu Mihu, au părăsit la rândul lor publicaţia. După plecarea lui Dan Turturică, redacţia România Liberă a fost coordonată de jurnalistul Răzvan Chiruţă, care este redactor-şef al cotidianului. Redactor-şef adjunct al România Liberă este jurnalista Sabina Fati.

Vezi şi: Numele lui Rareș Bogdan, vehiculat în PNL la primăria București: Anunțul mult așteptat al vedetei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.