Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: NU vom uita că UDMR a susținut PSD la guvernare. Dacă nu era Klaus Iohannis România ar fi fost îngenuncheată!

facebook.com
Rareș Bogdan

Liberalii se declară tot mai siguri că moțiunea de cenzură care urmează a fi depusă în următoarele zile va avea succes. În aceste condiții europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL a evocat momentule în care în opinia sa președintele Klaus Iohannis a împiedicat dărâmarea statului de drept în România. El a amintit că deși acum parlamentarii UDMR a semnat alături de cei ai PNL textul moțiunii de cenzură nu trebuie uitat că în cele zile când PSD ”acapara bucată cu bucată instituțiile și îngenunchea oameni și instituții coordonat de la partid, din Kiseleff” și s-a dat OUG 13 ei (n.a liderii UDMR) susțineau guvernul PSD-ALDE. Rareș Bogdan promite că ajutorul dat PSD de cei de la UDMR nu va fi uitat de liberali.

Vezi și: Semnal de ALARMĂ al unui cunoscut cardiolog: Tot mai mulţi tineri au probleme cu inima. Sfaturi pentru o inimă sănătoasă

”Președintele Klaus Iohannis are nevoie de o majoritate cu care să lucreze și să repare toate lucrurile stricate. Acum sunt mulți care spun că Iohannis trebuia să facă mai mult. Păi a făcut mai mult și vă spun eu ce a făcut. În momentul în care statul român, prin PSD, ALDE și susținuți de UDMR și nu trebuie uitat acest lucru, acapara bucată cu bucată instituțiile și îngenunchea oameni și instituții coordonat de la partid, din Kiseleff, de la Partidul Social Democrat, președintele Klaus Iohannis și-a riscat mandatul și a coborât în stradă. PSD-ul de atunci nu era PSD-ul speriat de acum, ci era PSD-ul votat atunci de peste 4 milioane de români. Președintele atunci a riscat și a ieșit în stradă cu Ordonanța 13, a luat geaca roșie și a coborât în stradă. Geaca roșie e ironia situației. Și în momentul în care toate parteneriatele noastre erau contestate președintele a fost ca un pompier de serviciu și a reușit să restabilească încrederea în România.” a spus Rareș Bogdan într-un discurs în fața românilor din Atena.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.