Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Viorica Dăncilă este pur și simplu inconștientă! Cu cine v-ați întâlnit în ultima perioadă?

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Liderul europarlamentarilor PNL, Rareș Bogdan, susține că nici nu se pune problema ca PPE că redirecționeze investițiile Volkswagen din România către Bulgaria, dar arată că aceștia au nevoie să discute cu cei din Guvern și nu-i bagă nimeni în seamă. Rareș Bogdan susține că viitorul guvern al PNL va îmbunătăți condițiile în care Volkswagen poate veni în România și arată că Dăncilă nu face decât să saboteze această investiție.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

”Dăncilă e pur și simplu inconștientă! Premierul se joacă periculos cu 4000 de locuri de muncă, cu o investiție de 1,6 miliarde de euro. Acum a mai inventat ceva: faptul că PNL nu ar dori o fabrică Volkswagen în România și că EPP ar face lobby pentru Bulgaria. Nimic mai fals!! Vă spun eu care este adevărul: adevărul este că România este în continuare în cărți. Dar negocierea trebuie să o facă Guvernul României, care NU ARE CREDIBILITATE!!! Nu președintele țării negociază, nu europarlamentarii!!
În loc să negocieze, ce face Dăncilă? Aruncă gaz peste foc!?
Guvernul PNL va îmbunătăți oferta către Volkswagen și - extrem de important pentru un investitor serios, cum e VW - va avea credibilitate! Lipsa de credibilitate a Guvernului Dăncilă ne poate afecta. Ce înseamnă asta? 4000 de locuri de muncă. Doamne, câtă inconștiență! E vorba de 1,6 miliarde de euro aduși în România de ditamai Volkswagen! E vorba de faptul că sunt o sumedenie de fabrici în România care fac componente pentru concern!
Vă întreb ceva, doamna Dăncilă, să vedem dacă aveți curaj să spuneți adevărul măcar acum: cu cine v-ați întâlnit în ultima perioadă pe acest subiect? Dar Orlando? Dar Fifor?”, scrie Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.