Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a dezvăluit ce l-a rugat Klaus Iohannis: 'Un singur lucru!'

klaus ioahnnis rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dezminte zvonurile potrivit cărora Klaus Iohannis s-ar fi implicat în scandalul din PNL. Bogdan regretă în continuare că a folosit o expresie prea contondentă când a făcut referiri la Ludovic Orban, însă spune că nu-i pare rău de ceea ce a declarat. El spune că Iohannis a avut o singură rugăminte pentru reprezentanții PNL: „Reparați ce au făcut cei de la PSD. Ocupați-vă serios de guvernare! Guvernați bine România! Modernizați România!”

„Nu-mi pare rău absolut deloc de ce am zis. A fost o analiză. Dar vă spun ceva. Regret strict exprimarea. În frumoasa limba română există variante. A fost cea mai plastică formulă ca să exprim ce am avut de zis.

Dacă discutam de demisie puteam să zicem imediat după europarlamentare. Eu n-am vorbit de un om sau o situație care să mă privească în mod direct.

Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Iohannis nu procedează în acest fel (n. r.: referitor la intervenția președintelui în chestiunile interne din PNL). Chiar dacă foștii mei colegi din media cred asta, nu o face. Un singur lucru ne roagă președintele: reparați, reparați ce au făcut cei de la PSD. Ocupați-vă serios de guvernare! Guvernați bine România! Modernizați România!

Nu se pune problema să candidez (n.r.: la congresul PNL din toamnă). Nu e vorba de mine. Deja am obținut ceva: o transparentizare”, a spus Rareș Bogdan la Digi24.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.