Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan a 'explodat' când a aflat de falimentul Realitatea TV: 'E o mizerie de nedescris şi o mare lovitură dată presei'

Facebook
bogdan-rares

Rareş Bogdan, fost realizator la Realitatea TV, în prezent candidat al PNL la europarlamentare, a aflat despre falimentul Realitatea TV când se afla în direct la Mădălin Ionescu Show, o emisiune difuzată în direct online.

"Nu vreau să cred. Sunt 7 ani de viaţă pentru mine. Eu am sperat până în ultima clipă că e o glumă de 1 aprilie. A confirmat Cozmin? O să-l sun şi eu în pauză. Mi se pare groaznic. Înainte de campania electorală, este o lovitură groaznică. Înseamnă că vom asista pentru prima dată în istoria alegerilor din România la momentul în care toată presa va juca într-o singură direcţie. Realitatea TV a fost alternativa. Are publicul ei, a însemnat altceva. E o mizerie de nedescris şi o mare, mare lovitură dată presei", a declarat Rareş Bogdan.

Fostul realizator TV a afirmat că după emisiunea în care se află va merge la Realitatea TV, pentru a fi alături de foştii colegi. Acesta s-a mai referit şi la "Realitatea Plus", o licenţă care ar putea fi folosită dacă CNA retrage licenţa Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: RISCUL MAJOR la care te expui dacă pisezi sau rupi MEDICAMENTELE pentru a le înghiți mai ușor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.