Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan: 'A eșuat. este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București'

digi24.ro
rares bogdan

Rareș Bogdan a răbufnit la adresa lui Nicușor Dan: A eșuat. este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, la Antena 3 CNN, de candidatul ce ar putea fi propus la Capitală și nu a ratat ocazia să lanseze un atac dur la Nicușor Dan.

"Vom afla cu toții înainte cu 3 luni, între 9 și 11 martie, cel mai probabil. O să vedem problemele Bucureștiului, să vedem dacă va fi unul singur, dacă va fi de dreapta, de stânga.

Situația Bucureștiului este una tragică, Nicușor Dan a eșuat. este un maneger execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București. Cred că un edil de dreapta poate schimba lucrurile. Am văzut ce-au făcut Klaus Iohannis, Emil Boc și Ilie Bolojan.

Cel mai important ca acel candidat să aibă un proiect pentru capitală. Să învețe de la primarii marilor orașe europene, să nu stea izolat.

Vom vedea dacă votanții PNL și PSD se deplasează către un candidat comun. De aceea facem cercetări serioase, să vedem ce se întâmplă cu bazinele electorale.

Sunt convins că de luni seara, de când vom lansa chestionarele, se va afla numele pe care le sondăm", a spus Rareș Bogdan

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.