Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: 'Alegerile la București se vor câștiga anul acesta cu sub 30%'

Facebook/ Rares Bogdan
Rares Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune despre candidatul partidului la primăria Capitalei, Sebastian Burduja, că a intrat cu a doua șansă în cursă, dar poate produce o surpriză, conform Mediafax.

„Știu că părea că intră cu a doua șansă. Eu vă spun că dacă facem ce trebuie și dacă campania o ducem la nivelul la care a început-o, cu turarea motoarelor, Sebastian Burduja, avem o șansă istorică pentru Capitală. Și nu o spun doar din respect și din drag pentru Sebastian (..) ci pentru că în acest an, alegerile la București se vor câștiga cu sub 30%. Pentru că cei trei candidați importanți au bazine electorale aproape similare, care pot să îi ducă la o diferență care ține strict de mobilizare și de ultimele zile din campania electorală”, afirmă Rareș Bogdan.

El spune că dacă liberalii fac „ce trebuie, Sebastian va fi între 24% și 28%, exact cum va fi și Gabriela Firea și Nicușor Dan”.

„Este cel mai bine pregătit dintre ei, pentru că ceilalți doi au dovedit. E nevoie de o restartare. Nicușor Dan a fost un excelent om din societatea civilă, dar a fost și este o calamitate, un dezastru de manager al unei Capitale care este departe de o capitală europeană, așa cum arată ea astăzi. Nu am vorbit de al patrulea candidat pentru că îl consider fără șanse și în general pentru că nu vorbesc despre persoane marginale, dacă nu contează. Vreau să îi conving pe toți liberalii de ce este foarte important să le explicăm votanților lui Nicușor Dan de acum 4 ani că în momentul acesta PNL are candidat, candidat viabil, valabil, și care trebuie să primească voturile lor pentru că știe ce are de făcut în parteneriat cu viitorul guvern, în parteneriat cu Consiliul General pe care îl vom domina”, încheie liderul liberal.

Lovitură pentru AUR?

Rareș Bogdan mai spune că „pe o strategie inteligentă”, curentul extremist din România a fost diminuat.

„În urmă cu cinci ani am spus: PNL va câștiga alegerile europarlamentare. Foarte mulți erau sceptici. Acum spun că PNL se bate pentru primul loc, la sfârșitul zilei de 9 iunie. Și dacă nu luăm locul unu, vom lua 100% locul doi, dar ne batem pentru locul 1”, declară Rareș Bogdan.

„La noi, din fericire, pe o strategie inteligentă și pe trezirea sentimentului european, am reușit să ducem partidul extremist AUR la un scor care nu le va da mai mult de cinci europarlamentari. Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament. România are o șansă. PNL are o șansă”, încheie Bogdan.

Liberalii candidează, la alegerile pentru Parlamentul european, pe listă comună cu PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.