Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan anunță SCENARIUL NEGRU care urmează în următoarele 10 zile: 'Vreau să cred că în al 12-lea ceas vor înţelege pericolul şi vor reacţiona'

klaus ioahnnis rares bogdan

Aproximativ 10.000 de oameni s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Victoriei în cea de-a șasea zi consecutivă de proteste antiguvernamentale.

Proteste similare, cu mii de oameni, au avut loc și în alte orașe importante din ţară, cum ar fi Cluj-Napoca, Iaşi, Galaţi, Sibiu, Timişoara sau Braşov.

Citește și: Acuze grave la adresa lui Mălin Bot! „Sandy” Matei lansează bomba! Ce armată ar fi creat jurnalistul

Rareş Bogdan le cere românilor o mobilizare amplă în următoarele zile, pentru că Guvernul pregătește modificarea Codurilor Penale prin OUG.

"Dacă românii nu conştientizează ce se va întâmpla în următoarele 10 zile, riscă să se trezească într-o altă ţară. Să rămână fără Internet, fără ziare. O ţară în care sfertodocţi, oamenii lipsiţi de cultură să conducă ţara, atunci să rămână în casă, la terase, să privească meciurile de fotbal. Se doreşte o nouă ordonanţă de amnistie şi graţiere care să scoată din puşcării mii de oameni nevinovaţi, cum spune Dragnea: adică violatori, traficanţi de droguri. Dacă ne dorim să ne conducă doamna Dăncilă, care sărmana n-are pregătirea să-şi conducă nici propria gospodărie, darămite ţara... Eu îi felicit pe clujeni, pe sibieni, pe ieşeni, pe cei din Galaţi care au ieşit din ţară. Vreau să cred că în al 12-lea ceas vor înţelege pericolul şi vor reacţiona. Dacă stau în casă, poate că vor să fie conduşi de un penal...", a spus Rareş Bogdan din mijlocul protestatarilor.

Citește și: Aceasta este cea mai mare ofertă pe care a primit-o Rareș Bogdan pentru o emisiune! Ce i s-a mai asigurat în afară de bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.