Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan anunță BOMBĂ: 'Sunt pregătit să preiau PNL București' - Ce CONDIȚIE pune

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Rareș Bogdan Vasile Blaga Bogdan Blaga

Rareș Bogdan a declarat, luni, că e pregătit să preia filiala PNL București, cu condiția să vină cu propriul secretar general și ca cei șase președinți ai organizațiilor liberale de sectoare să fie numiți tot de el.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Ședința BPN a PSD a fost anulată - Cabinetul Dăncilă, ședință de Guvern

„Dacă condițiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condițiile mele sunt extrem de dure și nu știu dacă vor conveni: Opoziție totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înțelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio inițiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiți să intre în opoziție radicală cu PSD, atunci for accepta condiția. Dacă vor accepta și cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei șase președinți de sectoare vor fi aleși de mine, nu de altcineva și vor fi validați”, a declarat Rareș Bogdan, înaintea ședinței BEX al PNL care are loc luni la Parlament, conform Mediafax.

O altă condiție a acestuia este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

„Voi dizolva toate birourile de conducere actuale ale organizațiilor și îmi voi pune propriul meu secretar general și cei trei prim-vicepreședinți. Dacă acceptă cei din conducerea națională cererile mele care sunt cât se poate de clară, adică nu Rareș Bogdan singur, cu o echipă ce nu îi aparține, ci Rareș Bogdan și echipa sa, atunci sunt pregătit să preiau Bucureștiul, altfel nu”, a adăugat Bogdan.

Surse din interiorul partidului au declarat, pentru MEDIAFAX, că dacă Rareș Bogdan va prelua filiala PNL București, Florin Roman ar obține funcția de secretar general.

Cristian Bușoi a anunțat, luni, că va demisiona din funcția de președinte al PNL București. El a declarat, luni, că singura demisia a organizației pe care încă nu o are este a președintelui PNL Sector 2, respectiv a Ancăi Boagiu.

Prin urmare, Boagiu ar urma să fie demisă în ședința Biroului Executiv au spus sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.