Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la adresa Gabrielei Firea: Oare chiar a luat-o razna?

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că ipoteza lansată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, conform căreia Klaus Iohannis a avut cască la conferința de presă este aburdă și îi transmite faptul că și ea știe foarte bine că n-ai cum să manipulezi o conferință de presă de o asemenea magnitudine.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

”Prestația președintelui României în fața jurnaliștilor a fost atât de bună încât s-a trezit ca în povestea aia cu „dacă n-ai bască, de ce n-ai bască”. Pentru că nu au avut de ce să se lege, au inventat o cască în urechea domnului Klaus Iohannis. Ce ridicol! Gabriela Firea sugerează, astfel, că președintelui i s-au suflat răspunsurile. Pe bune? Chiar își imaginează cineva că este posibil să controlezi o conferință de presă? Oameni buni, întrebările erau deschise, președintele era spontan, nu știa nimeni ce vor întreba jurnaliștii, în ce fel... Sunt șocat! Gabi Firea ori îi ia pe români de tâmpiți, ori e foarte ticăloasă. Ori nu e așa de deșteaptă precum pretinde că este!! Femeia asta chiar a luat-o razna? Este imposibil să controlezi situația într-o conferință de presă, iar Gabi Firea știe asta! Dar a auzit și ea, probabil, zvonul legat de casca pe care o avea în ureche Vasilica Viorica Dăncilă la vizitele externe și crede că toată lumea are nevoie de sufleur, să nu confunde Pristina cu Podgorica (când n-a mers bine casca). Ce să mai zici? Un asemenea fake-news de la cineva care a lucrat în presă e jenant!”, scrie Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.