Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan cere spitalelor private să ajute pacienții cu COVID: 'Să înţeleagă că e un moment pentru România în care trebuie şi ei să facă efort'

rareș bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan le cere proprietarilor de spitale private să se alăture spitalelor publice în gestionarea crizei sanitare generate de pandemia de COVID-19. "Îi rog inclusiv pe cei care primesc bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, fiind proprietari de spitale private, şi care nu au dat un pat pentru ajutor în COVID, să înţeleagă că e un moment pentru România în care trebuie şi ei să facă efort”, a transmis eurodeputatul.

"Vreau să fac un apel. Îi rog inclusiv pe cei care primesc bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, fiind proprietari de spitale private, şi care nu au dat un pat pentru ajutor în COVID, să înţeleagă că e un moment pentru România în care trebuie şi ei să facă efort, nu doar sistemul public. Iar managerii de spitale care se opun trecerii, după modelul valului 1 şi 2, ca spitale COVID sau măcar ca secţii COVID, să înţeleagă că România are nevoie de un efort colectiv şi să nu stea departe de zona COVID", a declarat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24, potrivit news.ro.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 15.733 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 3.119 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 382 de persoane au decedat. Au fost raportate 8 decese anterioare acestei perioade. La ATI sunt internaţi 1.676 de pacienţi cu COVID-19. 451 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 35 dintre ei fiind la ATI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.