Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, dat în JUDECATĂ de fostul ofiţer SRI implicat în operaţiunea Black Cube

Rares Bogdan

Oreste Teodorescu şi Rareş Bogdan au fost actionaţi în judecată de un fost ofiţer SRI, suspectat că ar fi pus la cale spionarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, potrivit Ştirile Kanal D.

Daniel Dragomir, fost cadru al Serviciului Român de Informatii, acuzat în dosarul „Black Cube” că a livrat o sumă mare de bani unei agenţii de informaţii israeleiene, în scopul spionării şeferi DNA, i-a acţionat în judecată pe Oreste Teodorescu, Rareş Bogdan, precum şi pe jurnaliştii Stelian Negrea, Bogdan Comaroni şi Florian Bichir. Dragomir solicită despăgubiri de 40.000 euro pentru prejudicii de imagine suferite în urma unei emisiuni difuzate în urmă cu mai multe luni la Realitatea TV. Pe scurt, fostul ofiţer vrea bani de la toţi cei care au intrat în studio, în emisiunea lui Rareş Bogdan şi au dezbătut subiectul Black Cube.

Dragomir s-a plâns de atitudinea lui Rareş Bogdan şi a invitaţilor lui şi la CNA, ocazie cu care postul de televiziune a primit deja o amendă de 15.000 lei. În plangerea la CNA, fostul SRI-ist a scris că în emisiune „s-au proliferat cuvinte injurioase, denigratoare şi incorecte", "de natura a încălca drepturi fundamentale, atât de către invitaţi, cât şi de realizatorul acesteia”, a scris Daniel Dragomir.

Bărbatul a formulat o plângere şi în civil, la Judecătoria Sectorului 3, la sfârşitul lunii mai, însă nici până azi nu a fost stabilit un prim termen al procesului. Daniel Dragomir a fost reţinut de procurorii DIICOT, în dosarul Black Cube, în septembrie 2016.

Citeşte şi: Doliu în teatrul românesc! O celebră actriţă a murit la doar 49 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.