Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, despre candidatura lui Ciucă la prezidențiale: 'Nu are ce face, că îl obligăm'

Facebook/ Rares Bogdan
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, întrebat dacă este posibil ca PSD să susțină candidatul PNL la prezidențiale, că președintele PNL Nicolae Ciucă este „obligat” de partid să candideze.

„Vom vedea rezultatul alegerilor europarlamentare și locale și după asta vom analiza, vom discuta. După 10 iunie vom lua o decizie, dar în momentul ăsta este mult prea devreme să discutăm (despre candidatul la prezidențiale, n.red.) pentru că avem provocarea alegerilor locale și europarlamentare. După asta cu siguranță vom sta de vorbă cu partenerii de guvernare și vom găsi o soluție pentru România”, a declarat Rareș Bogdan, conform Mediafax.

Chestionat dacă este convins de faptul că Nicolae Ciucă va fi candidat, Rareș Bogdan a răspuns: „Nu are ce face, pentru că îl obligăm, e simplu. Sunt unul dintre care va sta oră de oră și zi de zi, ca să accepte candidatura. Deci nu prea are ce face, pentru că, în momentul în care partidul îți cere (..) nu prea ai ce face”.

„Nu se trag sfori, este în statutul PNL, o chestiune extrem de clară, președintele partidului trebuie să își asume candidatura pentru președinție”, a mai declarat prim-vicepreședintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.