Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan devoalează culisele scandalului din PSD şi-l critică pe Liviu Dragnea: 'Abia acum începe căderea lui'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Jurnalistul Rareş Bogdan 'sare la gâtul' lui Liviu Dragnea după ultimul scandal din interiorul PSD. Mihai Tudose a ameninţat cu plecarea din fruntea Guvernului dacă nu vor fi remaniaţi măcar cinci miniştri. Totul se va tranşa însă joi după amiază. Vedeta Realitatea TV spune însă că prima victorie este clar a lui Mihai Tudose.

Citește și: A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

"Ce se întâmplă acum  e de Muppets Show. Spre deosebire de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose se ţine bine de partid. Nicolae Bădălău a venit cu un mesaj clar. A spus că Tudose e un premier bun. Cel mai important barometru e Codrin Ştefănescu. E complet schimbat, vorbea de împăcare. Nu mai vorbea de interese oculte. Chiar ei se pun la pământ, nu alţii. PSD ratează şansa de a guverna coerent. Klaus Iohannis a dat mesaje foarte clare şi a înţeles ce se întâmplă", a tunat jurnalistul la Realitatea TV.

CIteşte şi: Mihai Tudose, alături de Liviu Dragnea, în fața sediului PSD: 'Am stabilit pe cine remaniem' / VIDEO

Mai mult, Rareş Bogdan crede însă că Dragnea nu va renunţa prea uşor şi va încerca să 'câştige' meciul cu Tudose. "Avem un haos legislativ, criză economică, împrumuturi de 8 miliarde şi jumătate. Dragnea vrea să guverneze România cum a guvernat Teleorman. E un personaj tragic. Abia acum începe căderea lui Liviu Dragnea. Mihai Tudose e noul star al PSD. Nu cred că va acţiona înţelept. Dragnea va încerca să 'îi ia gâtul", a încheiat jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.