Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan dezvăluie calculele din culisele PNL: factorul Traian Băsescu 'dictează' jocurile

digi24.ro
rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că se fac calcule în interiorul PSD și PNL, dar toate datele conduc la ideea că o alianță pentru anul 2024 ar fi total contraproductivă. Europarlamentarul a precizat că la formarea USL exista Traian Băsescu, un dușman care justifica alianța, dar acum nu mai există un astfel de adversar.

”Nu sunt un susținător al listelor comune. Cred că pentru eficientizarea celor două armate sau a activiștilor și militanților celor două partide e mult mai înțelept să existe liste separate și vă spun de ce. Pentru că electoratul PNL, clasicul electorat PNL este unul, electoratul PSD este altul. O parte din electoratul PNL nu votează PSD, o parte din electoratul PSD nu votează PNL. Nu cred că soluția listelor comune poate să ne aducă la 3+2 care să facă 5 sau 5,5 ca în cazul USL 1 acum 10-11 ani. Cred că un 2 cu 3, ca să iau global scorurile celor două partide, 2 cu 3 poate să facă un 4 sau 4,5 în loc de 5,5 cât s-ar aștepta și atunci ar fi o pierdere” a precizat Rareș Bogdan într-un interviu pentru DC News TV.

Dușmanul Traian Băsescu

”Atunci când s-a construit USL a existat un dușman, era Traian Băsescu și tendințele sale autocratice. În momentul ăsta am transforma într-un jucător și într-un personaj infinit mai important decât este în realitate partidul de extremă dreapta AUR și pe liderul acestuia, ceea ce nu cred că este de bun augur. O parte din electoratul de dreapta care votează dreapta tradițional ar putea să fugă spre construcția lui Drulă, Tomac, Orban și din nou ar fi o pierdere aici” a mai spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.