Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, după ce s-a scris că a serbat ziua fiicei sale în restaurant: 'Țin masca și în pat. Dorm cu ea' + Un telefon de la Gigi Becali

reporterglobal.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a fost surprins, în plină stare de alertă și în timp ce numărul de cazuri de coronavirus a crescut alarmant, în timp ce petrecea la ziua fiicei sale, într-un restaurant. Liderul liberal a declarat că petrecerea din restaurant a fost una cu puțini invitați, nu cu 100, cum s-a scris. Miercuri seara, la România TV, europarlamentarul PNL a ținut să ironizeze ceea ce s-a întâmplat.

”Țin masca și în pat. Dorm cu ea. Ați văzut ce s-a scris, numărul de cazuri a crescut.”, a declarat fostul jurnalist, la Clubul Diplomaților, acolo unde guvernul PNL și-a prezentat planul de relansare economică.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Prim-vicepreședintele PNL a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali, fost deputat liberal, care i-a solicitat ca să facă, alături de Guvern, un program prin care românii să primească locuri de muncă bine plătite ca să nu mai plece la muncă în străinătate.

”M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus: Mie îmi vine să plâng. Faceți și voi ceva, haideți să facem și noi ceva, ca oamenii ăștia să nu mai plece. Să nu mai plece departe de țar, departe de morminte, departe de mamă, de tată.”, a adăugat Rareș Bogdan.

Citește și: Florin Cîțu, informații despre ‘Prima casă’! Ce se va întâmpla cu programul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.