Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, după Congresul PNL: 'Veți vedea că discursurile se schimbă. Nu vor există învinși și pierzători'

Facebook
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a comentat, în exclusivitate pentru Antena 3, campaniile celor doi candidați la șefia Partidului Național Liberal, Florin Cîțu și Ludovic Orban, și modul în care s-a desfășurat ziua votului decisiv.

"Nu am văzut decât la un alt partid politic acest atac la premier. Premierul nu trebuie să fie atacat, guvernul nu trebuie să fie atacat din interior. Din interiorul sălii sunt liberal.", a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

"Noi, începând de mâine seară, suntem în aceeași familie cum am fost și până acum. Vom rămâne în unitate și vom continuă bătălia cu adversarul nostru, care este PSD. Noi nu ne batem între noi. Sigur, concurență face bine unui partid.

Eu nu vreau să mă refer la campanie, a trecut. A fost un episod trist. Nu mă mai uit în spate, mă uit doar în prezent și mai ales în viitor. Ludovic Orban cu siguranță rămâne un președinte important în PNL, post-decembrist și nu numai. Dar pentru această perioada, următorii patru ani, președinte va fi Florin Cîțu.", a mai precizat acesta

"Imediat după terminarea numărătorii voturilor, veți vedea că discursurile se schimbă. Nu vor există învinși și pierzători. Va există unitate. PNL este obligat să meargă înainte. PNL rămâne unit. Nimeni din Partidul Național Liberal nu va pleca.", a mai spus Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.