Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan este de acord cu traseismul, după ce un fost prefect PSD a intrat în PNL: 'A doua șansă o merită'

reporterglobal.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

În timpul unei conferințe de presă susținută la Piatra-Neamț, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a discutat despre traseism politic și despre faptul că este o boală a democrației. Președintele PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, a fost întrebat de către un jurnalist despre fostul prefect PSD Vasile Panaite, care a trecut la PNL, răspunsul lui fiind că în 2004 era primar PDL, apoi a fost prefect PSD, fiind mai apoi demis și că avea dreptul să i se dea șansa de a se înscrie într-o altă formațiune, relatează stiri-neamt.ro

Surprinzătoare a fost intervenția lui Rareș Bogdan, care până acum a condamnat traseismul și mutarea primarilor de la PSD la PNL, de data aceasta spunând despre Vasile Panaite, fostul prefect PSD că: „A doua șansă o merită! dacă vorbim de a treia, a patra, atunci e o problemă.”

Rareș Bogdan a mai declarat că migrația politică este cea mai mizerabilă boală a democrației românești și niciun partid politică nu trebuie să o folosească.

Dar, când a venit vorba de primarii PSD trecuți la PNL, a spus că ”omul poate greși în viață, important este să-i vină mintea românului cea de pe urmă, dar să nu-i vină din 4 în 4 ani.”

Apoi l-a parafrazat parțial pe Petre Țuțea, spunând că: ”dacă până la o anumită vârstă nu ești de o anumită orientare politică, înseamnă că ai o problemă cu sufletul. Dar dacă rămâi la acea orientare politică după o anumită vârstă, ești un tâmpit.”

În urmă cu un an Rareș Bogdan era foarte tranșant în privința traseismului, în special al celor care vin de la PSD la PNL: ”Nu îi primiţi în partidul nostru, ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientaţi, sunt îngenunchiaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei. Zdrobiţi-i în alegeri! Nu au ce căuta în casa noastră”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.