Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan pune condiții în PNL: 'Nu vin în Guvern să ascut creioane, asta să fie clar'

Facebook PNL
Rareș Bogdan nicolae ciucă

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi seară la Digi24 că va intra în Guvern doar cu portofoliu de ministru.

„Legat de prezența mea în guvern, am spus extrem de clar. Eu nu vin în guvern să ascut creioane, nu am nicio trebuință de a veni în guvern, pentru că sunt unul dintre europarlamentarii foarte activi și, zic eu, cu oarecare influență nu doar în grupul meu, fac treabă pentru România, deci eu nu țin să vin în guvern.

Dar dacă PNL consideră că prezența lui Motreanu, Bogdan, Bușoi, Turcan, Bolojan, Nazare, care o mai fi acolo, Falcă, e importantă în guvern și consideră că trebuie să vin de la Bruxelles, deși nu-mi convine să vin și să las lucruri nerezolvate aici, voi veni. Aici nu contează ce vrea Ciolacu, sau ce vrea Grindeanu, sau ce vrea Tudose sau Stănescu. Aici contează ce vrea PNL, pentru că noi ne impunem miniștrii.

Nu vin la Interne, am spus-o, la Apărare nu, că nu-i la noi, e la PSD. Eu nu vin la ascuțit creioane, asta să fie clar. Dacă cineva își închipuie că vin vicepremier fără portofoliu, înseamnă că nu mă cunoaște. Dacă vor să vin și au nevoie de mine, vin cu portofoliu de ministru, altfel, nu”, a declarat Rareș Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.