Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan ia apărarea 'grupului PNL de la Cluj': Au adus 10% din voturile partidului

rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan îi dă dreptate șefului CJ Cluj, Alin Tișe (PNL), care amenință cu demisia din partid din cauza instalării unui prefect UDMR în județ fără consultarea filialei.

Citește și: SONDAJ - Surpriză la încrederea în politicieni: George Simion (AUR), peste premierul Cîţu. Topul încrederii în miniştri

„Situatia e deosebit de complexă. Trebui înțeles cine este Alin Tise, castigat sefia CJ la vot direct. 160.000 de voturi din 1,6 milioane de voturi, asta inseamna 10% din totalul voturilor PNL, au fost aduse de echipa de la Cluj, Tise, Buda, Boc. Filiala a adus 4 deputati si 2 senatori, e cel mai mare grup de parlamentari PNL cu exceptia Bucurestiului. Clujul este caracterizat de toleranta, spirit european autentic. Dl Kelemen Hunor nu a inteles bine ceva, stiind sensibilitatile Clujului si Transilvaniei, Clujul a devenit un oras al tolerantei supreme, dar (asemenea decizii) pot sa duca la mici derapaje cum au mai fost la Cluj acum 20-25 de ani. Ganditi-va ca 15 ani, placutele bilingve nu au fost lovite de nimic in afara de ploaie. Acum au aparut inscriptii cu spray negru pe placuta de intrare in oras, e acoperita in alta limba. Poate insemna putin, simbolistica e foarte importanta, Alin Tise are in spate presiunea primarilor, avem 58 de primari la Cluj. Cred ca era nevoie sa se gaseaca o solutie de compromis. Cred ca pana la urma Alin va ramane in partid, vom gasi o solutie, dar astfel de cazuri trebuie evitate”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.