Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îi răspunde lui Emanuel Ungreanu: 'Îi doresc multă sănătate și mai putine supărări și frustrări'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, îi răspunde parlamentarului USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, care îl acuză de interese economice atunci când îi critică pe cei de la USR-PLUS. Ungureanu susține că observațiile lui Bogdan vin de la supărarea că USR-PLUS le-a „închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele” (mai multe aici).

„Ii doresc multă sănătate și mai putine supărări și frustrări. Nu am nici in intentie și nici in acțiune nici cea mai mică dorinta de a ataca pe cineva, cu atât mai puțin pe colegii de guvernare din USR/Plus. Ii recomand cu maxima caldura Domnului Ungureanu sa citească mai mult decât titlurile de presa, sa citească și declarațiile, spusele sau postările mele, dacă dorește și are timp. Pote atunci ar avea alte reacții și nu și-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real. Cat despre cum funcționează o Agentie de publicitate, ce pot sa spun, aici mi-e teama ca ii este mai greu sa înțeleagă mecanismele economice și o spun fără pic de ironie. O Companie aflată de 18 ani pe piata, cu un portofoliu extrem de mare de clienți, peste 97% clienti privați, mulți dintre aceștia fiind Companii cu capital privat străin sau romanesc, cu mare prestigiu aici in Romania sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism și performanța nu ar mai fi fost astăzi pe piata, va asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate și PR pe piata și cred ca au rămas câteva zeci cu adevărat performante.

Ii doresc numai bine, Domnului Ungureanu și performante maxime la guvernare tuturor colegilor din USR/Plus. Sa nu uitam sa iubim Romania in fiecare zi. Împreuna!”, a spus Rareș Bogdan în exclusivitate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.