Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl ceartă pe Cîrstoiu după acuzațiile de incompatibilitate: 'Nu mai fugi de presă niciodată!'

Digi24
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a transmis joi, la Antena 3, candidatului PNL-PSD la Primăria Capitalei, să nu mai fugă niciodată de presă, așa cum a făcut-o Cătălin Cîrstoiu atunci când nu a vrut să răspundă presei cu „Da” sau „Nu” la întrebarea dacă a acordat consultații în privat în 2023 în timp ce era manager de spital, lucru interzis de lege.

  • „Sfatul meu este să nu fugă de presă. Să răspundă la întrebări, asta i-am spus și eu, 'Cătălin, te rog frumos, lămurește lucrurile, nu lăsa să planeze în spațiul public'. L-am rugat pe dl Cîrstoiu cât se poate de civilizat și constructiv să lămurească această chestiune, eu oricât de bine intenționat sunt nu am datele să îl sprijin. Să nu mai fugă niciodată de presă”, a declarat Rareș Bogdan.

Cîrstoiu a refuzat, miercuri seară, să răspundă clar dacă a oferit o consultație plătită la clinica privată care e deținută de soția sa, Monica-Mihaela Cîrstoiu, după ce HotNews a scris că documente contabile și medicale intrate în posesia redacției arată că, în octombrie 2023, un pacient a fost consultat de Cîrstoiu la clinica privată ANEMONA MED deținută de soția managerului.

„Eu nu am încălcat legea, nu sunt în incompatibilitate, iar mizeriile din campania electorală sunt tipice și mă așteptam la acest lucru”, a spus candidatul PNL-PSD, pe acest subiect.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.