Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl sfidează iar pe Ludovic Orban: a intrat în direct la Antena 3 și a dat cifre din sondaje

gadea rares bogdan

Rareș Bogdan îi dă o nouă lovitură președintelui PNL Ludovic Orban. Deși președintele PNL a decis ca niciun liberal să nu mai onoreze invitațiile în studiourile Antenei 3, după ce purtătorul de cuvânt al liberalilor a fost dat afară din platou în mijlocul emisiunii de Mihai Gâdea, Rareș Bogdan recidivează. Rareș Bogdan a acceptat invitația lui Răzvan Dumitrescu de a intra să vorbească despre scorul pe care președintele Klaus Iohannis îl are în campania pentru prezidențiale. Este pentru a doua oară când Rareș Bogdan sfidează decizial lui Ludovic Orban.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

„Eu cred că pentr domnul Klaus Iohannis trebuie să-și consolideze scorul și să convingă alți votanți că este opțiunea cea mai potrivită de a ocupa in continuare poziția de președinte al României, pentru alți cinci ani. O luptă a candidatului dreptei contra candidatului stângii, în speță al PSD, indiferent dacă va candida donul Pleșoianu sau doamna Firea, va fi o victorie mai facilă a domnului președinte Klaus Iohannis, dar noi tratăm lucrurile exact la fel dacă în turul doi va exista un candidat al dreptei, în speță domnul Dan Barna. Probabil scorul obținut de domnul Iohannis nu va mai fi de 75% în turul doi, ci va fi doar de 65-70%, asta e toată diferența.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

Trebuie să spun însă că domnul Dan Barna nu va reuși să atingă scorul de la europarlamentare, dar va ajunge în turul doi. Cercetările ne arată că aproximatin 35-40% dintre votanții USR-PLUS mizează la vot pe Klaus Iohannis. Probabil că în momentul în care campania va începe, acest procent va crește sau va scădea. Domnul Klaus Iohannis va obține între 35 și 40 $ în primul tur”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.