Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan intervine în scandalul momentului dintre Cîțu și Voiculescu: ‘Cred că subiectul este unul fals’

rareș bogdan

Ministerul Sănătății a publicat în 4 martie situația testărilor, a spitalizărilor și a vaccinării, defalcat pe județe, o premieră de la debutul pandemiei din România. Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, este de părere că subiectul dominant și cu adevărat importat este dat de faptul că românii se vaccinează în număr mare.

„Cred că subiectul este unul fals. Am reușit recent să introducem transparență totală față de actele europene. Am solicitat transparență pe contractele de vaccinare Covid-19. Colegii noștri au fost de acord. La nivelul PE primim felicitări din partea colegilor noștri. Faptul că România a sărit de 1 milion de vaccinări mi se pare mai importantă decât nu știu ce bază de date care a ajuns în spațiul public. Sigur că trebuie clarificat”, a declarat Rareș Bogdan la postul Digi24.

„Nu e stilul lui Klaus Iohannis să facă gesturi peste capul premierului. Și îl cunosc din 2006. Nu putem merge noi și să cerem peste cap înlăturarea lui Voiculescu. Singurul care ar putea să facă asta, dar nu e cazul în momentul de față, ar fi premierul Cîțu. Dar domnul președinte nu intervine, pentru că știe foarte bine ce înseamnă separarea puterilor în stat. Noi trebuie în perioada următoare să ne concentrăm pe campania de vaccinare”, a mai punctat Rareș Bogdan.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Datele publicate de Ministerul Sănătății arată cu unele persoane „speciale” au „sărit” rândul la vaccinare.

Luni, premierul Florin Cîțu a anunțat că reprezentanții Corpului de control al Guvernului se autosesizează cu privire la respectarea legislaţiei de către Ministerul Sănătății: "Am avut o discuţie cu şeful Corpului de control în această dimineaţă. Se autosesizează să vadă dacă au fost respectate toată legislaţia, avizele dacă au fost luate şi vom vedea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.