Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, întrebări CHEIE pentru autorităţi: 'VREM răspunsuri'

captura TV
Rares Bogdan

Vedeta Realitatea TV, Rareş Bogdan ia la rost autorităţile din ţara noastră după întâlnirea de la Comisia SRI din Parlament a lui Eduard Hellvig de la SRI cu Carmen Dan de la Ministerul de Interne. Rareş Bogdan îl ia la întrebări pe Adrian Ţuţuianu, şeful Comisiei. Într-o postare furibundă pe facebook, realizatorul 'Jocuri de putere' o acuză extrem de dur şi pe titulara de la Interne, Carmen Dan.

Citește și: Cercetătorii au aflat ce se întamplă în creier când murim: Vei fi surprins

"INTREBARI LA CARE ASTEPTAM RASPUNS!

Presedintele Comisiei de Control al SRI, avocatul Tutuianu spune ca in evenimentele din 1 februarie au fost implicati reprezentanti/membri ai unor galerii de fotbal! A uitat sau nu a dorit sa ne apuna mai mult. Ce Galerii? De unde? ....ca de vazut am vazut cum s-au manifestat huliganii din strada dupa ora 22.40 miercurea trecuta. Totusi, revin la intrebarea cine au fost cei peste 200 implicati in luptele de strada din Piata Victoriei? Si mai ales cine a comandat operatiunea si cine a finantat-o? Ne-a mai spus ca au fost cercetate peste 150 de persoane, ca 74 sunt in cecetare in dosare de ultraj si ca 7 persoane sunt in Arest. 5 oameni au fost raniti grav si viata a zeci de mii de persoane a fost pusa in pericol! Vrem raspunsuri! Totusi, cine sunt cei ce au atacat fortele de ordine? Si de ce a mintit Carmen Dan, ministrul de Interne? Deci cei de la MAI au fost informati ne spune seful Comisiei de Control. Si mai am o intrebare? De ce nu i-au izolat pe huligani mai repede? De ce nu stins incendiile provocate pompierii ajunsi la fata locului si au preferat sa lase chioscul de ziare, cosurile de gunoi incendiate si panoul publicitar sa arda in voie in fata fotoreporterilor si cameramanilor romani si straini? Cineva a vrut sa compromita protestele pasnice din Bucuresti si tara? Cine sunt acestia si s-a facut asta cu complicitatea Ministerului de Interne, al Jandarmeriei si al Pompierilor folositi si ei in operatiune prin intarzierea interventiei lor? Si nu in ultimul rand, cine plateste pentru problema de imagine a Romaniei, rezultata din evenimentele de miercurea trecuta?", a tunat Rareş Bogdan.

Citește și: Uber și Daimler au bătut palma pentru vehiculele fără șofer

Şi asta nu e tot. Rareş Bogdan a avut un ultim cuvânt extrem de dur. "P.S. Am inteles ca in capul Domnului Tutuianu sau a Printesei lui, nu stiu exact, vinovat de conflictul dintre MAI si SRI ar fi Presedintele Iohannis... ce sa mai zic?! Sanatate!", a încheiat jurnalistul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.