Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl critică pe Ludovic Orban: Această decizie face parte din lipsa de democrație din PNL

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan acuză, într-un interviu acordat Libertatea, că Ludovic Orban nu a consultat partidul cu privire la șefia TVR, venind cu un candidat interimar (Ramona Săseanu) pe care l-a prezentat drept „dușmanul Olguței Vasilescu”, fără să existe o concurență între mai multe nume din care liberalii să aleagă. Episodul face parte „din lipsa de democrație internă din cadrul PNL”, afirmă liberalul.

„Îi doresc succes Ramonei. Cred că și această decizie face parte din lipsa de democrație internă din cadrul PNL. Dacă era cu adevărat o decizie a partidului, poate existau mai multe propuneri. Nu vreau să comentez, nu știu competențele Ramonei Săseanu, nu vreau să fac procese de intenție nimănui. Dar cred că era un moment în care PNL putea să se deschidă și mai mult spre zona intelectualității, propunând o mare personalitate a vieții publice, din zona culturală, din zona societății civile sau din zona de presă. A ratat această posibilitate, să sperăm că alegerea făcută nu va fi una de rău augur, ci va fi una care va confirma”, a declarat Rareș Bogdan.

„Nu, nu a existat (o consultare în conducerea PNL pentru această nominalizare – n.r.). A existat doar o supunere de vot, în ziua în care a fost adoptată, în fața unui om pe care nu prea îl cunoșteam. Nu știam cine e, un singur lucru ni s-a spus, că este dușmanul Olguței Vasilescu. Nu este un lucru puțin într-un județ și într-un oraș unde familia Olguța Vasilescu – Claudiu Manda făcea legea. A fost un lucru important pentru noi în Biroul Executiv. Dar nu a fost o concurență în care noi să prezentăm cinci șase variante. Varianta a fost prezentată de Ludovic în Biroul Executiv fără prea multe explicații”, a mai spus liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.