Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan: 'Mie nu mi place să fiu cu mănuşi, am fost speriat că am putea să asistăm din nou la un festival al democraţiei care să ne pună cu totul pe spate'

rares bogdan florin citu

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional, că “a fost speriat” de faptul că în Partidul Naţional Liberal ar putea fi din nou un festival al democraţiei, cum s-a întâmplat la alegerile din toamna anului trecut, precizând că acest lucru ar fi pus partidul pe spate. El a afirmat că se bucură că Florin Cîţu a luat o decizie înţeleaptă şi a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL.

Rareş Bogdan a afirmat că prioritatea PNL este programul Anghel Saligny.

Citește și: Nicolae Ciucă se lasă greu: 'Eu, până în acest moment, nu am luat o decizie. Analizez'

„Vreau să mi cer scuze faţă de dumneavoastră şi să vă promit că lucrurile… pentru Anghel Saligny, un guvern liberal a căzut din cauza acestui program care dezvoltă zona rurală a României şi pe care îl voi duce la îndeplinire. Şi vă promitem că presiunea numărul unu din partea conducerii Partidului Naţional Liberal a Guvernului va fi ca Anghel Saligny să intre pentru dumneavoastră, pentru comunităţile dumneavoastră în pâine pentru că este vital pentru anul 2024 şi e şi mai vital pentru ca România să evolueze şi în zona rurală şi să nu ţinem România ruptă în două între urbanul mare şi zona rurală. Ne cerem scuze şi vă promitem că lucrurile se urgentează”, a transmis Rareş Bogdan.

El a precizat că a fost speriat de faptul că în PNL ar putea avea loc un nou festival al democraţiei.

Citește și: A fost cu Florin Cîțu în SUA, iar acum se leapădă de el: Alina Gorghiu anunță că îl votează pe Ciucă la șefia PNL, deși premierul nu a declarat dacă va candida

„Mie nu mi place să fiu cu mănuşi, aş vrea să vă spun că am fost speriat în ultimele săptămâni şi în ultimele zile că am putea să asistăm din nou la un festival al democraţiei care să ne pună cu totul pe spate. Mă bucur că fostul preşedinte de acum al Partidului Naţional Liberal a luat o decizie înţeleaptă, o decizie elegantă şi a ales o retragere absolut elegantă şi nu am intrat într-un nou festival al democraţiei care ne-ar fi creat mari probleme. Ne-a ajuns un festival al democraţiei, nu mai vrem, vrem construcţie şi în nici un caz scandal”, a precizat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a afirmat că îşi doreşte ca, în anul 2024, Partidul Naţional Liberal să înglobeze "integral" dreapta românească, din care să facă parte inclusiv cei plecaţi "pentru moment" din partid.

"Eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta românească, inclusiv pe cei plecaţi pentru moment din PNL: deputaţi, senatori. Pentru mine ar fi extrem de important ca în acel an, cu patru rânduri de alegeri, să pornim în forţă întreaga dreaptă românească, sub sceptrul liberal. Ar fi un lucru frumos, ar fi un lucru ce ţine de familia liberală, care ne-ar realiza o şi mai mare unitate şi o şansă de a ne bate cu adevărat în anul dificil care ne aşteaptă în 2024", a declarat europarlamentarul, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

Rareş Bogdan a remarcat prezenţa în sală a unor liberali care au susţinut diverse moţiuni de-a lungul timpului şi a adăugat că, în ultimele săptămâni, "cele două partide de aventurieri au coborât extrem de mult în sondaje".

"E pe scenă şi Dan Motreanu, e pe scenă şi Ilie Bolohan, şi Virgil Guran, şi Robert Sighiartău. Lucrul acesta înseamnă PNL. Doar dacă vom înţelege că mai avem doi ani şi jumătate în care trebuie să performăm în comunităţi locale, în comunităţi judeţene şi la guvernare, doar în felul acesta avem o şansă în 2024. Altfel, electoratul va reacţiona extrem de dur. Până acum electoratul a înţeles ceva: că aventurierii nu au nicio şansă în această ţară şi de asta cele două partide de aventurieri au coborât extrem de mult în ultimele săptămâni în sondaje. În schimb partidele mainstream şi-au păstrat electoratul, iar al nostru a câştigat, datorită responsabilităţii", a susţinut el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.