Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan nu are încredere în demersul PSD privind abrogarea de urgență a recursului compensatoriu: 'Nu s-a schimbat PSD peste noapte'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți, la Digi24, că nu are încredere în demersul PSD de a abroga de urgență recursul compensatoriu, încât social-democrații „care au masacrat” legile justiției sunt tot în Parlament. În consecință, Rareș Bogdan le-a recomandat celor de la PSD să vină cu demersuri proprii în Legislativ și să nu se mai cațere pe cele ale PNL.

„Nu avem încredere în demersul PSD. PSD a aflat de demersul nostru privind asumarea răspunderii privind recursul compensatoriu și acum încearcă să se cațere în procedură de urgență pentru a bloca demersul nostru. Vor face modificări care să ne încurce mai mult decât să ne ajute!

Nu am niciun motiv să cred că PSD peste noapte s-a schimbat. Nu am cum să cred că social-democrații care au masacrat legile justiției s-au schimbat. Ei sunt tot acolo, Nicolicea, Bacalbașa. I-am rugat pe liberali să fie atenți la orice, orice virgulă, cuvânt, care pot schimba prevederi din lege.

Dacă PSD s-a maturizat să încerce să vină cu demersuri proprii și să nu se mai cațere pe demersurile PNL”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

Citește și: România, campioană în UE la creşterea bugetului dat gospodăriilor în ultimul deceniu

Alfred Simonis, liderul grupului parlamentar al deputaților PSD, a declarat, luni, în Parlament, că social-democrații susțin abrogarea de urgență a recursului compensatoriu, proiectul de lege fiind introdus pe ordinea de zi a Camerei chiar la propunerea sa.

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.