Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Nu înțeleg de ce Orban a ales să mintă! Ludovic îți bați joc de noi?!

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl acuză pe liderul PNL, Ludovic Orban, că minte în momentul în care spune că a fost părăsit în timpul negocierilor pentru formarea Guvernului. Rareș Bogdan îi transmite că este a treia oară când minte public și îl acuză că a cedat trei ministere către colegii de alianță pentru a-și asigura funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Citește și: Rareș Bogdan îl avertizează pe Orban: Dacă mă apuc eu să vorbesc îl va durea stomacul rău de tot

”Nu știu de ce domnul Orban a ales să mintă, poate a sperat că nu va ajunge în spațiul public. Sunt îngrijorat pentru că o face a treia oară, deși am semnalat ca astfel de chestiuni să nu se mai perpetueze în discursul domniei sale. Domnul Orban a hotărât și a cedat trei ministere-cheie ale Partidului Național Liberal. Dacă dânsul mă provoacă, voi răspunde mult mai decent decât aș fi făcut-o cu un an sau doi în urmă și decât aș fi scris pe Facebook.

La discuțiile în care PNL a pierdut 3 ministere-cheie despre care s-a vorbit în toată campania electorală și de la europarlamentare încoace, pentru că sloganul nostru a fost Dezvoltăm România, am vorbit despre Fonduri Europene, am vorbit despre Ministerul Dezvoltării și despre Transporturi. Toate cele trei ministere au fost cedate într-o întâlnire la care au participat patru oameni, domnul Orban, Dacian Cioloș, Kelemen Hunor și Dan Barna. La această întâlnire, din cele trei ministere, două au fost cedate USR-PLUS și unul către UDMR. Domnul Orban s-a retras în Vila Lac într-o altă cameră, iar cei care mai eram prezenți am rămas acolo. A revenit după aproximativ 40 de minute și a zis că a reușit un lucru grozav și că a obținut un minister în plus. Noi toată campania am construit-o pe Dezvoltăm România cu bani europeni, pe modelul Cluj, Oradea șamd. A zis: Nu avem Ministerul Dezvoltării, Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor. Atunci am zis: Ludovic, asta puteam avea și acum două săptămâni, de ce am mai continuat dacă tu ai făcut asta? Ludovic, îți bați joc de noi. Am stat aici toți ca tu să te duci cu cei trei și să hotărăști? Te rog frumos! I-a spus-o și doamna Turcan. Lucrurile au degenerat, ne-am certat și i-am zis: Dacă tu consideri că noi suntem doar de decor, iar după patru zile te retragi și hotărăști singur, nu înțeleg ce mai căutăm noi aici? Eu nu mai particip cu tine la șarada asta, continuă tu să stai singur cu restul.

A făcut acest lucru ca să își cimenteze poziția de la Camera Deputaților, de aceea. Pur și simplu, pentru postul lui de la Camera Deputaților, a dat de o parte PNL. Niciodată nu aș fi spus asta, dar astăzi m-a șocat ce a spus. Nu pot să stau și să mă uit. Dacă aș sta să enumăr toate minciunile spuse de el... . Sper să termine cu atacurile și să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot“, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.