Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, reacție tranșantă după declarațiile lui Iohannis despre PNL: 'Urâtă politichie mai aveam'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Rareș Bogdan PNL

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, își critică propriii colegi de partid din cauza numeroaselor transferuri de primari de la PSD. După ce președintele Iohannis s-a exprimat împotriva traseismului, europarlamentarul acuză lipsa de principii din PNL.

„Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune................ Urâta politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în contextul în care mai mulți primari au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.