Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan regretă că a afirmat despre Orban că 'i s-a umflat capul': 'N-am cu el ca persoană o problemă'/ VIDEO

cotidianul.ro
Ludovic Orban Rareș Bogdan

Rareş Bogdan pune batista pe ţambal după ce a generat un scandal public atacându-l direct, într-un interviu la Aleph News, pe Ludovic Orban. După ce a precizat că, de fapt, nu i-a cerut lui Orban să demisioneze acum, europarlamentarul afirmă că regretă şi expresiile dure pe care le-a folosit la adresa liderului PNL.

"În tot interviul dat, și mă bucur că m-ați sunat pentru a face o lămurire, e o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc altă, legată de „i s-a umflat capul”. Nu e caracteristic limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. E singurul lucru din interviu pe care îl regret". a declarat Rareş Bogdan la Digi FM.

Întrebat dască i-a cerut scuze lui Ludovic Orban, Rareş Bogdan a răspuns: "N-am vorbit încă. O să vorbesc, pentru că n-am cu el că persoane o problemă, am ca exercitare a poziției, cum și-a exercitat poziția de președinte. Nu am cu el că om ceva. E o pers plăcută, putem bea ristretto împreună, un ceai. Alcool nu prea bem nici eu, nici el."

Prim-vicepreşedintele PNL a continuat făcând un apel la unitate, în ciuda împărţii PNL, pe care tot el a făcut-o, între tabăra Orban şi aşa-zişii reformişti.

"Venind din presă și având dialogul cu oameni mai ușor, știu așteptările acestora și că a mai existat o guvernare reformistă în 96-2000 și acest guvern care a făcut câteva lucruri vitale, a eșuat în cele din urmă și n-aș vrea să se întâmple. De asta le-am recomandat în interviu colegilor să citească „Nu putem reuși decât împreună”, o istorie a CDR, care e o carte esențială pentru a încerca să nu facem greșelile colegilor", a mai declarat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.