Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan s-a DEZLĂNȚUIT împotriva miniștrilor lui Ludovic Orban: Doar doi miniștri au trecut testul său

Facebook
rares bogdan

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit, luni seara, la România TV, împotriva propriilor săi miniștri! Prim-vicepreședintele PNL spune că doar Florin Cîțu și Marcel Vela au ieșit public să spună ce au găsit la ministerele lor, la Finanțe, respectiv Interne.

Bogdan le cere și celorlalți miniștri ai lui Ludovic Orban să facă, săptămânal, conferințe de presă și să spună ce au descoperit din guvernarea PSD.

Citește și: Raluca Turcan: ‘Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea țării nu era frânată de corupție’

”Nu știu ce va face președintele României, probabil îl va susține, în continuare. Florin Cîțu este un finanțist excepțional. În Senat, nu i s-a dat un test de aptitudini, să vadă la ce se pricepe domnul Cîțu. Să arate cu date, cu documente, ce a descoperit în minister.

O spun și în forurile partidului! Ieșiți să vadă românii ce dezastru au lăsat cei din fosta guvernare. Altfel lumea uită repede și ne vom trezi cu o avalanșă de atacuri. Majoritate în parlament este fragilă, se poate întâmpla orice.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Dacă vom arăta săptămânal, în conferință de presă maraton, în două-trei ministere, în agenții guvernamentale, companii, ce am găsit, contracte date cu dedicație, pe ce s-au cheltuit banii, așa vom avea șansa ca românii să aibă în continuare încredere în noi.

Am vorbit și cu domnul Cîțu. L-am rugat să nu îi lase să se cațere pe chestiunea care ține de calculul politic și să arate cu documente ce a descoperit în minister. Singurul care până la ora asta o face și îl felicit este Marcel Vela! Singurul! Restul trebuie să o facă după modelul lui Vela. A făcut conferințe, a trimis acte la DNA, la Parchete. Doar Cîțu și Vela au făcut conferințe. Așa ar trebui să facă toți miniștrii. Altfel, lumea iartă și noi pierdem.”, a declarat Rareș Bogdan.

Citește și: Florin Cîțu face dezvăluiri bombă: Unele din faptele predeceseorilor mei sunt grave .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.