Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan și-a schimbat tonul radical față de USR PLUS: 'Nu este cazul să vorbim acum despre o reîmpărțire a ministerelor'

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și-a schimbat tonul radical la adresa USR PLUS. După ce anunțase că USRPLUS nu va mai primi ministerele cu bani, Ministerul Fondurilor Europene și al Transporturilor, după ce va reveni la guvernare, liderul PNL și-a domolit discursul.

„Nu este cazul să vorbim acum despre o reîmpărțire, vom vedea”, a declarat Rareș Bogdan, marți, la Digi 24, întrebat despre declarațiile sale de luni, de la TVR 1.

„Veți renegocia?”, a insistat moderatorul.

„Nu se pune problema astăzi, acum dorim să ne punem la masă. Important este să pornim dialogul”, a răspuns Rareș Bogdan.

În urmă cu câteva zile, Rareș Bogdan era foarte tranșant: „Le oferim celor din USR-PLUS șansa să se recredibilizeze, să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 ministere și pot continua munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 ministere, cu siguranță. Când fugi și abandonezi când cresc prețurile la energie, când trebuie să semnezi PNRR, când începe școala, și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil, te aliezi cu AUR… pentru greșeala făcută și neajunsurile create și criza politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”.

Ulterior, la o emisiune de la TVR, el spusese că PNL nu vrea să mai renunțe la Ministerul Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor. „Ne dorim să nu mai renunțăm la Ministerul Fondurilor Europene. Asta e propunerea mea, nu a fost o discuție în cadrul conducerii. (...) Eu cred că Ministerul Transporturilor e vital să fie, așa cum era normal, să fie PNL. Eu nu înțeleg nici azi de ce am pierdut Ministerul Transporturilor”, spunea Bogdan la emisiunea lui Ionuț Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.