Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Şipoş a fost învins în semifinalele turneului preolimpic de tenis de masă de la Guimaraes

editiadedimineata.ro
tenis de masa

Jucătorul român Rareş Şipoş a fost învins de Lei Kou (Ucraina), cu 4-2 (11-9, 11-7, 11-9, 4-11, 4-11, 11-6), sâmbătă, în semifinalele turneului preolimpic de tenis de masă de la Guimaraes, în care o victorie i-ar fi adus calificarea la JO de la Tokyo.

Şipoş şi Ovidiu Ionescu, care a pierdut în prima rundă, vor lua startul pe al doilea tablou al turneului preolimpic, potrivit agerpres.ro.

Concursul masculin a început cu opt grupe. În funcţie de clasament, primii patru sportivi cotaţi participă direct pe tabloul principal. Primii doi sportivi clasaţi la finalul grupelor obţin accesul pe tabloul principal, alături de primii patru sportivi cotaţi pe baza clasamentului. Finaliştii tabloului se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar finala nu se mai dispută.

Cei 18 jucători rămaşi pătrund în al doilea tablou principal, iar finaliştii se califică la Tokyo fără a mai juca finala. Câştigătorul meciului dintre semifinaliştii învinşi pe al doilea tablou principal se califică, de asemenea, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ultima metodă de calificare la JO de la Tokyo este clasamentul mondial, după turneul preolimpic mondial şi european.

România are calificată la JO echipa feminină de tenis de masă, condusă de antrenorul Viorel Filimon şi două sportive din două posibile în proba de simplu: Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara. Federaţia aşteaptă confirmarea forului mondial (ITTF) pentru calificarea dublului mixt Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.