Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rashford (Manchester United) le cere fanilor să nu mai răspândească zvonuri nefondate despre el

skysports
marcus rashford, manchester

Atacantul Marcus Rashford s-a referit luni la "zvonurilor rău intenţionate" care pun la îndoială viitorul său la Manchester United, unde se luptă să revină la forma pe care a avut-o sezonul trecut, scrie AFP.

"Vă rog să nu mai răspândiţi zvonuri rău intenţionate", a scris el pe reţeaua X (fostă Twitter), ca răspuns la un videoclip al grupării United Stand, care pe un canal media al fanilor echipei, a postat un filmuleţ cu titlul "Viitorul lui Rashford sub semnul întrebării", conform Agerpres.

În vârstă de 26 de ani, Rashford a marcat o singură dată în paisprezece apariţii în toate competiţiile în actualul sezon, un bilanţ slab având în vedere statisticile sale bogate din sezonul trecut (30 de goluri şi 11 pase decisive). Scăderea sa de formă coincide cu un început dificil de sezon pentru "Red Devils", care se află pe locul 8 în Premier League după 11 etape (şase victorii şi cinci înfrângeri).

Internaţionalul englez a fost aspru criticat după ce a fost văzut într-un club de noapte la câteva ore după înfrângerea cu 3-0 în derby-ul cu Manchester City, pe Old Trafford, pe 29 octombrie.

"Este inacceptabil, i-am şi spus asta, el şi-a cerut scuze. Este foarte motivat să schimbe lucrurile. Ştiu ce eforturi depune şi este total dedicat muncii pe care o face alături de echipă", a spus antrenorul Erik ten Hag.

Rashford nu a jucat sâmbătă contra lui Fulham (1-0), în Premier League, din cauza unei probleme fizice, potrivit antrenorului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.