Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspuns rapid din PNL, după scrisoarea lui Marcel Ciolacu: 'Este o declarație securistă, a învățat multe pe lângă Omar Hayssam’

florin roman

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a declarat, luni, la B1 TV, că ceea ce face președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu este decât o declarație securistă.

Cinci grupuri parlamentare - PSD, Pro România, ALDE, UDMR și minoritățile naționale - au trimis o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban, scrisoare care reprezintă o invitație la un pact de coabitare între Guvern și Parlament pe perioada stării de urgență. USR și PMP, partide care au participat la discuțiile inițiale, nu au mai semnat scrisoarea. Președintele PSD a mai anunțat faptul că se semna prelungirea decretului privind starea de urgență doar în anumite condiții și a acuzat faptul că, în această perioadă, se fac achiziții pe ascuns, la prețuri foarte mari.

Citește și: USR, atac la Curtea Constituțională și la Guvernul Orban!

"Este o declarație securistă, a învățat multe pe lângă Omar Hayssam. Fac apel public: dacă are informații și probe că s-au făcut achiziții într-un mod securistic, să se adreseze Parchetului.

Domnul Ciolacu joacă în 'Copiii spun lucruri trăznite’.

Să nu ții cont de avertismentele specialiștilor și să arunci în aer această luptă, să pui în pericol medicii, pacienții, este un lucru iresponsabil.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Domnul Ciolacu, decretul președintelui nu poate fi condiționat și modificat de nimeni. El poate fi adoptat sau respins de Parlament", a declarat liderul deputaților PNL, Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.