Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul ministrului Tanczos Barna referitor la comparația pierderii Transilvaniei cu ocuparea Crimeei, a președintelui Ungariei VIDEO

cdep.ro
Tanczos Barna

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a fost întrebat, miercuri, la finalul ședinței Executivului cum comentează afirmația făcutp de președintele Ungariei, János Áder, care a comparat într-un cadru oficial, anexarea Crimeei de către Rusia cu Tratatul de la Trianon, semnat la sfârșitul Primului Război Mondial și prin care Transilvania a revenit României.

„Vă spun sincer că nu am citit declarația, am văzut în presă câteva știri. Nu este domeniul Ministerului Mediului să comenteze declarațiile. A fost o declarație a președintelui Ungariei parcă. Nu comentez”, a răspuns Tanczos Barna.

„Maghiarii nu au uitat, nici după un secol, că au ajuns, atunci, să fie minoritari, că li s-au luat şcolile şi s-a făcut tot posibilul pentru ca învăţământul în limba maternă să fie desfiinţat”, a acuzat János Áder, la Kiev, la Summit-ul inaugural al Platformei Internaționale Crimeea, la care a luat parte și premierul Florin Cîțu.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.