Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: ANABI este funcțională și NU va împărți sediul cu DNA

luju.ro
raluca pruna

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) are deja personal şi urmează să se mute într-un sediu propriu, situat în Piaţa Universităţii, a anunţat miercuri ministrul Justiţiei, Raluca Prună. 

"Agenţia are personal, a trecut chiar şi printr-un proces de selectare a unei părţi din personal, am şi detaşat. (...) O parte din personal este personal detaşat de la alte instituţii, din Ministerul de Finanţe, de la ANAF, sunt inspectori financiari, sunt magistraţi, sunt poliţişti şi o parte au fost selectaţi printr-un proces competitiv, în urma unui concurs. În ceea ce priveşte sediul, deocamdată agenţia funcţionează în sediul Ministerului Justiţiei", a declarat Raluca Prună la Adevărul live, potrivit agerpres.ro.

Ministrul a adăugat că ANABI ar urma să se mute în noul sediu peste aproximativ o săptămână. 

"Au fost multe discuţii cu privire la sediu şi sper ca cel târziu săptămâna viitoare deja să avem un sediu în Piaţa Universităţii. Au fost mai multe variante, inclusiv aceea de a împărţi hotelul Triumf cu DNA-ul, dar pentru că acolo sunt necesare investiţii importante, mi-am spus că este bine să nu este bine să las agenţia într-o stare de aşteptare şi, în fine, la discreţia celui care va veni după mine. Şi atunci va exista un sediu (...) în Piaţa Universităţii şi care va fi al agenţiei începând cu săptămâna viitoare", a precizat Raluca Prună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.