Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE de SITUAȚIE: Ce a decis ÎCCJ în procesul dintre Sorina Matei şi Dan Voiculescu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Voiculescu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desfiinţat decizia Curţii de Apel Bucureşti, care admisese apelul jurnalistei Sorina Matei în procesul împotriva lui Dan Voiculescu şi a trimis cauza spre rejudecare. Decizia ÎCCJ este definitivă.

Decizia ÎCCJ pe scurt:

"Admite recursul declarat de recurentul-reclamant Voiculescu Dan împotriva deciziei civile nr.759A din 20 octombrie 2016, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia IV-a civilă.Casează decizia recurată şi trimite cauza, spre rejudecare, aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă."

Dan Voiculescu a dat-o în judecată pe Sorina Matei după ce aceasta a susținut, în 2013, în ediția unei emisiuni pe care o modera, că fostul senator l-ar fi șantajat pe Crin Antonescu, cerându-i să obțină controlul asupra Ministerului Justiției, în caz contrar trustul Intact nu-l mai susține mediatic.

Vezi şi: Roșul dilată timpul. Vezi și alți factori bizari care NE MANIPULEAZĂ percepția asupra lumii

Dan Voiculescu a negat afirmatia si a dat-o in judecata pe Sorina Matei.

Tribunalul Bucuresti i-a dat dreptate lui Dan Voiculescu.

Decizia Tribunalului Bucuresti din martie 2015: „Constată caracterul ilicit al faptelor imputate pârâtei, care a susţinut că reclamantul ar fi afirmat „Dacă nu te lupţi să păstrezi Ministerul Justiţiei, îmi va fi imposibil să-mi conving oamenii să te susţină. Este foarte posibil că vei pierde mult din susţinerea mediatică a Trustului Intact chiar dacă pentru noi nu vei fi un adversar şi nu cred ca iţi foloseşte o asemenea perspectivă dacă mai vrei să ajungi preşedinte al României. Cedarea asta îţi va provoca probleme mari şi în partid – i-ar fi spus domnul Voiculescu domnului Crin Antonescu – iar noi, chiar dacă nu îţi susţinem adversarii, şi ştii că am interzis prezenţa la Antenă a contestatorilor tăi, nu vom putea să nu mediatizăm pe post anumite tulburări din PNL”, „Practic este un şantaj cu susţinerea mediatică a Trustului Intact” şi „Cum l-a şantajat Voiculescu pe Crin”, în cadrul emisiunii Ediţie specială difuzată pe postul de televiziune România TV, în data de 2.04.2013.”

Ulterior, Sorina Matei a contestat decizia Tribunalului la Curtea de Apel şi a câştigat, în octombrie 2016.

Vezi şi: Patru vitamine esenţiale pentru a te menţine sănătos şi în ce alimente le găseşti .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.