Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: Ce spune Parchetul General despre plângerea penală depusă de Dragnea pe numele lui Mircea Marian

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spunea că a depus plângere penală pe numele jurnalistului Mircea Marian, după ce acesta a făcut publice adresa și numărul său de telefon și i-a îndemnat pe oameni să meargă acasă la Dragnea.

Conform Realitatea TV, în urma unor solicitări oficiale către Parchetul General și DIICOT, cele două instituții nu au primit nicio plângere pe această temă din partea lui Liviu Dragnea.

În presă apăruseră chiar și detalii din plângerea penală depusă de Liviu Dragnea. În aceasta, Dragnea îl acuză pe Mircea Marian de opt infracțiuni grave: Instigare publică, instigare la săvârșirea infracțiunii de atentat care pune în pericol securitatea națională, instigare la infracțiunea de violare de domiciliu – formă agravată, instigare la săvârșirea infracțiunii de ultraj, infractiunea de incitare la ura sau discriminare, infracțiunea de instigare la tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiunea de a fi săvârșit acțiuni împotriva ordinii constituționale  și instigare / autorat la săvârșirea infracțiunii de agresiune împotriva santinelei.

Mai mult, Liviu Dragnea declara public că nu mai are încredere în Parchetul General pentru că nu i-au dat niciun răspuns la această plângere penală.

UPDATE1: Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, PÎCCJ preciza anu trecut că plângerea lui Dragnea a fost trimisă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

UPDATE2: Parchetul General a trimis plângerea lui Dragnea la Parchetul Curții de Apel București pentru competentă soluționare, însă, procurorii de aici, după ce au studiat plângerea au decis să i-o restituie lui Liviu Dragnea, pentru că nu îndeplinea cerințele necesare unei plângeri penale, informează Realitatea TV ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.