Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul de la Caracal: Tatăl Luizei Melencu INFIRMĂ declarațiile mamei fetei și prezintă o SCRISOARE - VIDEO

tata luiza melencu

Tatăl Luizei Melencu, fata dispărută în urmă cu fix 4 luni și despre care monstrul din Caracal a declarat că a incinerat-o, dă peste cap toată ancheta. Bărbatul a declarat, într-un interviu oferit România TV, că el este cel care a vorbit ultima dată cu fiica sa și nu mama Luizei, așa cum susținea aceasta.

Mai mult, omul a prezentat și o scrisoare primită de unchiul său în care i se transmite că fetele, Alexandra și Luiza, sunt moarte și să nu le mai caute.

Citește și: Anunț făcut de Gabriela Firea! ‘Vor trebui să facă dovada că și-au achiziționat o vinietă’

”În scrisoare scrie așa: domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Nu am primit-o eu, a primit-o mătușa mea, unchiul meu. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Și i-ai scos? Nu! Și ce faci acum? Mă duc acasă! Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții, probabil. Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu... Nu pot (n.r. plânge). În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine...”, a precizat Claudiu Melencu la România TV.

Citește și: Declarații făcute de Eugen Teodorovici! ‘Dragnea a făcut multe lucruri bune’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.